Waarom je kind niet zonder Maileg speelgoed kan

Speelgoed is ontzettend belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Door te spelen doen ze allerlei vaardigheden op die later in het leven goed van pas komen. Zo verbetert kwaliteitsspeelgoed onder andere de motoriek en de sociale vaardigheden van het kind. In dit artikel vertellen we graag waarom je kind niet zonder Maileg speelgoed kan.

Wat is Maileg?

Het designmerk Maileg verovert sinds de oprichting in 1999 de hele wereld. Het verhaal van dit bijzondere bedrijf begon met een idee van Erik en Dorthe Mailil. De afgelopen twintig jaar heeft een uitstekende reputatie opgebouwd onder duizenden klanten. Zo wordt vrijwel al het speelgoed met de hand gemaakt en worden voor de productie alleen de allerbeste materialen gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan gifvrije en loodvrije verf, biologisch katoen en duurzaam hout. Het speelgoed laat dan ook een minder schadelijke ecologische voetafdruk achter op de planeet. En dat is iets wat anno 2023 zeer belangrijk wordt gevonden door de gemiddelde consument.

Konijntjes en muizenfamilies

Wist je dat Maileg een aantal eigen symbolen heeft? Kinderen over de hele wereld kennen inmiddels de ‘Maileg’ konijntjes, die in allerlei formaten verkrijgbaar zijn. Of je nu kiest voor een mini konijntje of een groot exemplaar: plezier gegarandeerd!. De Maileg konijnen hebben inmiddels gezelschap gekregen van Muizenfamilies. Zij slapen graag in luciferdoosjes. De vrolijke knuffels zijn een enorme hit! En dan hebben we het nog niet eens gehad over de vele meubels en kleertjes van dit merk. Kortom: de keuze is reuze.

Merk dat met de tijd meegaat

De tijd staat niet stil voor dit hippe merk voor kinderen. Om met de tijd mee te gaan verandert de collectie elk halfjaar. Wees er snel bij, want bepaalde producten zijn op een gegeven moment niet meer te bestellen. Is het jou gelukt om een bepaald product in huis te halen die niet meer verkrijgbaar is? Dan heb je dus echt iets unieks in huis

Welk speelgoed vind je bij Maileg?

In veel huishoudens vind je tegenwoordig speelgoed van Maileg. Zo struikel je haast over de houten schepjes, bakjes en ander sensorisch speelmateriaal. En wat dacht je van een houten sensory speelbak?  Jouw kind leert ontzettend veel van het duurzame speelgoed van Maileg. Om het overzicht te behouden vind je in de webshop verschillende categorieën, zoals:

·         Montessori speelgoed

·         Klimrekken

·         Knikkerbanen

·         Houten speelgoed

·         Spelletjes

·         Bad- en bijtspeelgoed

Speelgoed stimuleert de fantasie

Het aanbod van Maileg is ontzettend gevarieerd, dat is inmiddels wel duidelijk. Veel speelgoed is gemaakt van hout en stimuleert de fantasie en het concentratievermogen van het kind. Denk bijvoorbeeld aan regenboogblokken. Het kind moet zelf een stapel blokken bouwen en geniet ondertussen van leuke kleurtjes. Twee vliegen in één dus!

Vind hip kinderspeelgoed in een handomdraai

De webshop is goed te navigeren, waardoor je al snel het speelgoed vindt waar je naar op zoek bent. Kies een handgemaakt item dat past bij de leeftijd, de wensen en de behoeftes van het kind. Ook dat is gelukkig goed te vinden dankzij het eenvoudige filtersysteem. Vervolgens haal je het speelgoed in huis om je kinderen een groot plezier te doen. Of wie weet wil je het wel cadeau geven tijdens een verjaardag of een ander feestje. Wedden dat het kind er ontzettend blij mee is?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *