Pampers aanbiedingen maat 3

Voor kinderen vanaf 3 jaar oud of die groot zijn voor hun leeftijd zijn er Pampers maat 6. Deze maat wordt ook wel Extra Large genoemd en is geschikt voor kinderen met een gewicht van meer dan 15 kilo. Meestal zijn kinderen die in deze maat passen al zindelijk en zijn de luiers enkel nodig voor preventief gebruik. Met een luier in de nacht voorkom je bijvoorbeeld dat het hele bed nat wordt. Een luier is veel gemakkelijker dan een heel bed om te verschonen. Aanbiedingen voor Pampers maat 6 vind je hier. 

Wissel de soort luier af

Omdat je waarschijnlijk liever wil dat je kind zo snel mogelijk zindelijk wordt, is het handig om het soort luier of luierbroekje af te wisselen. Zo went je kind niet aan de bescherming van één soort en leert meer te letten op zijn of haar behoeften. De meeste series van kleinere maten, zijn er ook in maat 6 of Extra Large Pampers. Alleen Sleep & Play en Pure Protection ontbreken in deze maat. Series die wel beschikbaar zijn in maat 6 zijn Baby Dry, Premium Protection, Baby-Dry Nappy Pants en Premium Protection Pants Active Fit. De luierbroekjes bieden gemak in het wisselen en voor je kindje tijdens het bewegen. 

Aanbiedingen op één overzichtelijke plek

Op onze website vind je Pampers maat 6 aanbiedingen op een overzichtelijke manier. Je hoeft niet zelf overal op zoek, wij verzamelen alle aanbiedingen en tonen ze op één plek. Zo weet je zeker dat je echt de juiste maat aanschaft. Door je aan te melden voor de nieuwsbrief kun je via mails op de hoogte gehouden worden over de aanbiedingen. Bovendien sturen wij je een Pampers maattabel met een overzicht van alle varianten luiers en broekjes en in welke maat ze beschikbaar zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *