3 x outfit inspiratie voor jouw volgende verkleedfeest

Heb jij binnenkort een verkleedfeestje en ben je nog op zoek naar de perfecte outfit? Maar vind je het lastig om te bedenken wat je graag wilt? Lees dan snel verder. In dit artikel geef ik je namelijk 3 tips voor de leukste en meest originele outfit voor jouw verkleedfeest. Zo ben je in ieder geval niet de zoveelste in een sneeuwwitje of cowboy outfit. 

Ga als personage van je favoriete serie

Heb jij een bepaalde serie waar je veel naar kijkt? Gebruik dit dan als inspiratie voor je outfit. Zo kun je bijvoorbeeld als je lievelingspersonage gaan en even het gevoel hebben dat je zelf in de serie speelt. Denk bijvoorbeeld eens aan een rood La Casa de Papel pak of aan een Peaky blinders outfit. Pak wel goed uit, het moet tenslotte niet lijken alsof je in je gewone outfit bent gekomen. Als je het goed doet, dan val je zeker op en weet je ook gelijk wie je mede-kijkers zijn. Die komen namelijk vast en zeker naar je toe om over de serie te praten. 

Ga als je toekomstige zelf

Altijd al eens willen tijdreizen? Dan is dit het moment. Bedenk hoe jij er later uit zou willen zien en gebruik dat als inspiratie voor je outfit. Hoe zit je haar als je ouder bent, hoe wil je graag gekleed zijn tegen die tijd en vergeet natuurlijk ook de rimpels niet. Bekijk voor inspiratie de foto’s van je ouders of grootouders. Met een kleine, hippe touch weet jij dan ook ongeveer hoe jij er later uit gaat zien. Wil je juist terug naar je jongere jaren? Haal dan inspiratie uit je oude foto’s en zorg ervoor dat je er weer precies zo uitziet als vroeger. Dat is toch net wat origineler dan zomaar een 90’s outfit. 

Match met je vrienden

Wat ook altijd erg leuk is, is om te matchen met je vrienden. Zo raken jullie elkaar niet kwijt en zijn jullie gegarandeerd de blikvanger van de avond. Denk bijvoorbeeld aan de kostuums van Abba of aan alle Marvel superhelden en heldinnen. Jullie kunnen ook allemaal als jullie favoriete dier gaan of juist als jullie favoriete disneyfiguur. Zo heb je niet alleen zelf je outfit compleet, maar hoeven je vrienden ook niet meer verder te zoeken. Laatste tipje: Zorg dat je samen aankomt op het feestje en maak jullie eigen grand entree.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *